lente actie met essentiële oliën

Lente actie met essentiële olie

Ben je op zoek naar zuivere essentiële olie maar weet je niet waar te beginnen?
Of ben je altijd al bezig met gezondheid en wil je die ondersteunen? Ik ben zelf lange tijd opzoek geweest naar essentiële oliën die ik in de keuken kan gebruiken. Als je kookt wil je natuurlijk graag goede en gezonde producten gebruiken en niet alle kruiden en specerijen zijn het hele jaar vers verkrijgbaar. Vandaar mijn zoektocht naar essentiële olie voor in de keuken. En gelukkig heb ik ze gevonden! Wil jij ook graag gaan koken met deze pure oliën?

Overweeg dan om lid te worden van dōTERRA!

Deze maand  hebben we een hele mooie  lente actie voor nieuwe leden. Als je in de maand april je aanmeld krijg een gratis  Red Mandarin (5ml), Clementine (15ml) en Lime (15ml). Ik vertel je graag meer over hoe je deze oliën gratis kan krijgen.

Wat is voordeel om lid te worden van dōTERRA?

♦ Je hoeft niet te verkopen

♦ Er is geen verplichting tot maandelijkse aankoop

♦ Je krijgt toegang tot een persoonlijke health store waarbij je niet alleen oliën kunt kopen maar ook voedingssupplementen, gezichtsverzorging, haarverzorging, spa producten, schoonmaakproducten, diffusers en nog meer.

♦ 25% korting op al je aankopen

♦ Alles wordt rechtstreeks naar jouw adres verzonden

♦ Persoonlijk support van mijn kant.

Kan je met alle essentiële oliën koken?

Van dōTERRA, de oliën die ik gebruik, zijn verschillende oliën geschikt om “inwendig” te gebruiken. Ongeveer 30 blijven er over die lekker zijn om te gebruiken in gerechten en dranken. En daar kun je dan wel weer hele leuke dingen mee doen.

Veel kruiden uit je keukenkastje zijn ook als essentiële olie te koop bijvoorbeeld marjolein, oregano en tijm. Maar er zijn natuurlijk ook specerijen zoals kaneel, kurkuma, gember en peper. Of lekkere bloemenoliën lavendel, geranium en citrusoliën zoals citroen, grapfruit en sinaasappel. Wat denk je bijvoorbeeld van een taart met geranium of dadel/noten truffels met lavendel?
Het grote verschil tussen verse of gedroogde kruiden en essentiële oliën is dat de oliën 50-70 keer krachtiger zijn dan de kruiden of specerijen die je normaal gebruikt. Waardoor je veel minder nodig hebt om een goede smaak te krijgen.

 

 

Wil je gaan beginnen met essentiële oliën, dan is dit het moment! Zoals ik hierboven al schreef hebben we een hele mooie lente actie.

Klik hier om contact op te nemen of bel 0655105608

Ik kan niet wachten om samen met jou op olie avontuur te gaan.

essentiële oliën

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *